Clipchamps privatlivspolitik (opdateret pr. 01-05-22)

Formålet med vores politik

Clipchamp Pty Ltd (ACN 162516556), et datterselskab til Microsoft Corporation, (“Clipchamp,”“vi”,“os” eller “vores”) forstår, at beskyttelse af personoplysninger er vigtigt. Vi har vedtaget denne privatlivspolitik (“privatlivspolitik”) for at informere dig om de praksisser, som vi har indført vedrørende håndteringen af dine personoplysninger, når du bruger vores tjenester (defineret nedenfor). Hvis du er bosiddende i Australien, betyder betegnelsen “personoplysninger”, når den bruges i dette dokument, “personoplysninger”, som denne betegnelse er defineret i privatlivsloven fra 1988 (Privacy Act 1988) (Cth).

I forbindelse med alle Clipchamp-tjenester sælger vi ikke personoplysninger.

Hvad er Clipchamp?

Clipchamp er en online-videooprettelsesplatform, der er tilgængelig på clipchamp.com (“platformen”) og via Clipchamp-mobilapplikationen (“appen” og samlet benævnt “tjenesterne”). Vores tjenester giver dig mulighed for at uploade, oprette, redigere og eksportere videoer. Vi tilbyder flere forskellige kontotyper, der udfører en række funktioner. Vi bruger betegnelsen bruger for enhver person eller enhed, der har en konto hos os. Du kan tilmelde dig en konto med følgende: 

Clipchamp Create – Clipchamp Create er en online-videoproducent (tilgængelig på app.clipchamp.com), der fås med alle de vigtigste redigeringsværktøjer, som du skal bruge til at arbejde på videoprojekter.  Tjenesten giver dig mulighed for at uploade, redigere, opbevare og eksportere dine videoer.  En Clipchamp Create-bruger kan vælge et abonnement, der passer til deres videobehov, herunder grundlæggende, forfatter, erhverv, erhvervsplatform og teams.  

Clipchamp Utilities – Clipchamp Utilities er en samling af 3 videoværktøjer (tilgængelig på util.clipchamp.com), herunder vores videokompressor, videofil-konverteringsprogram og vores webkamera-optager i browseren.  En Clipchamp Utilities-bruger kan vælge mellem et grundlæggende abonnement og et erhvervsabonnement afhængigt af deres videobehov.

Clipchamp API - Begrænsede Clipchamp Utilities-brugere har adgang til udvalgte tjenester via Clipchamp-applikationsprogrammeringsgrænsefladen (dvs. Clipchamp API).  Clipchamp API giver Clipchamp API-brugere mulighed for at optage og uploade videoer fra deres websted.  Denne tjeneste er ikke længere tilgængelig for nye tilmeldinger, men Clipchamp fortsætter med at levere tjenesten til eksisterende Clipchamp API-brugere.

Clipchamp-app – Vores Clipchamp-app (“Clipchamp - undertekster”) giver brugere adgang til et begrænset udvalg af videoredigerings- og undertekstningstjenester. Vi henviser til Clipchamp-appbrugere som Clipchamp GO-brugere.

Clipchamp-videoredigeringstjenester kan bruges af en række forskellige typer af brugere, herunder enkeltpersoner og enheder. Hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger fra hver brugertype varierer. I nogle tilfælde bestemmer vi formålet med at behandle personoplysninger som en dataansvarlig (hvis relevant i henhold til gældende privatlivslovgivning), og i andre tilfælde behandler vi personoplysninger på vegne af vores erhvervs- og organisationsbrugere som en databehandler (hvis relevant i henhold til gældende privatlivslovgivning). Denne privatlivspolitik vedrører vores behandling af personoplysninger (som en dataansvarlig, hvis relevant i henhold til gældende privatlivslovgivning). Hvis vi behandler oplysninger på vegne af vores erhvervs- og organisationskunder som en databehandler, finder denne databeskyttelsesaftale – i øjeblikket i bilag 2 til vilkår og betingelser | Clipchamp, men vi anbefaler, at dette bliver et andet websted, således at databeskyttelsesaftalen kan ændres om nødvendigt] (“databeskyttelsesaftale”) anvendelse; men i det omfang en separat databeskyttelsesaftale ikke finder anvendelse (i det omfang tilladt ved gældende lovgivning) og både denne privatlivspolitik og en databeskyttelsesaftale finder anvendelse, og der er uoverensstemmelser mellem privatlivspolitikken

og databeskyttelsesaftalen, skal databeskyttelsesaftalen have forrang med hensyn til uoverensstemmelsen (i det omfang tilladt ved gældende lovgivning).

Personoplysninger, som vi indsamler

Personoplysninger er oplysninger om en identificeret eller identificerbar person. De typer af personoplysninger, som vi indsamler og behandler, afhænger af vores forhold til dig. De typer af personoplysninger, som vi indsamler, er angivet nedenfor:

Statistiske oplysninger – Vi indsamler og bruger analyse- og cookieoplysninger, der indsamles fra din brug af Clipchamp-tjenesterne.  Vi indsamler disse oplysninger fra besøgende og brugere på webstedet.

Kommunikationsoplysninger – Når du kontakter os eller bruger livechat, bruger vi dine personoplysninger til at kommunikere med dig og besvare dine forespørgsler.

Abonnementsoplysninger – Vi bruger dine personoplysninger til at sende dig eksklusivt indhold og videotips og tricks.

Registreringsoplysninger – Vi indsamler og behandler brugeres personoplysninger for at registrere en Clipchamp-konto.

Betalingsoplysninger – Vi indsamler og behandler brugeres personoplysninger for at opgradere dit kontoabonnement.

Video- og indholdsoplysninger – Vi indsamler og behandler videoer, billeder, lydoptagelser og andet indhold, der importeres af en bruger, hvis en bruger vælger at gemme deres filer og synkronisere deres indhold til ‘skyen’.

Oplysninger om supportanmodninger – Vi indsamler og behandler personoplysninger for at yde support til brugere som en del af vores tjenester.

Feedbackoplysninger – Vi indsamler og behandler oplysninger, som du tilvejebringer for os om vores platform og tjenester.

Oplysninger om anmodninger om indsigt og berigtigelse – Når du indsender en anmodning om at få indsigt i eller berigtige dine oplysninger, bruger Clipchamp disse oplysninger til at behandle din anmodning og kommunikere med dig.

Rekrutteringsoplysninger – Når du ansøger om et job hos os, indsamler og behandler vi dine personoplysninger som en del af ansøgningsprocessen.

Hvornår vi indsamler dine personoplysninger

Under levering af vores tjenester indsamler vi personoplysninger om dig. Vi indsamler personoplysninger i en række tilfælde, såsom oplysninger, som du tilvejebringer direkte for os, oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du bruger tjenesterne, og oplysninger, som vi indsamler fra andre kilder. De typer af oplysninger, som vi indsamler, afhænger af, hvordan du interagerer med os.

For eksempel kan Clipchamp indsamle oplysninger om dig fra andre kilder, såsom tredjeparter, der leverer tjenester og funktioner på vegne af Clipchamp. For at levere disse tjenester kan tredjeparter indsamle og behandle og videregive dine personoplysninger til os. 

Vi indsamler dine personoplysninger i følgende scenarier:

Når du besøger vores websted

Clipchamp indsamler en række oplysninger om dig, når du besøger vores websteder, herunder clipchamp.com, app.clipchamp.com, util.clipchamp.com og vores mobilapplikation. Vi indsamler statistiske oplysninger om, hvordan du bruger og interagerer med vores platform og tjenester, hvorvidt du besøger vores websteder som kontoindehaver, eller du blot besøger os for at se hvad vi handler om.  

Statistiske oplysninger, som vi indsamler, når du besøger vores platform, omfatter:

  • Browsertype og -session

  • Type operativsystem

  • Internettjenesteudbyders domænenavn

  • Omtrentlig placering

  • Enheds- og netværksoplysninger

  • Websider, du besøger

  • Hvordan du kom til vores webside (for eksempel via en websøgning eller sociale medier)

  • Dine søgninger mens du befinder dig på vores websted, og

  • Din browsing-adfærd, mens du befinder dig på vores websted. 

Vi indsamler generelt disse oplysninger gennem brug af cookies. Du kan finde flere oplysninger om dette i vores cookie-erklæring.

Når du kontakter os

Vi kan indsamle nogle personoplysninger om dig, når du kontakter os via telefon, e-mail, post eller livechat.  Kontaktoplysninger, som vi indsamler, når du kontakter os, omfatter:

  • Navn (så vi ved, hvad vi skal kalde dig)

  • E-mail (så vi kan kontakte dig elektronisk, hvis det er din præference)

  • Telefonnummer (så vi kan ringe til dig eller sende dig en SMS, hvis det er din præference)

  • Adresse (hvis du har angivet en returpostadresse, eller du ønsker, at vi kontakter dig på den måde), og 

  • Din korrespondance med os (f.eks. de oplysninger, som du tilvejebragte for os, eller det spørgsmål, som du bad os om at besvare).

Når vi sender dig en e-mail

E-mails, som vi sender til dig, indeholder pixel-tags, der gør det muligt for os at sende dig en e-mail i et format, som du kan læse.  Pixel-tags fortæller os også, hvorvidt du åbnede e-mailen.  

Du kan afmelde modtagelse af e-mails eller meddelelser fra os til enhver tid ved at bruge afmeldingslinket i e-mails, som vi sender til dig, eller ved at skrive til os på privacy@clipchamp.com

Når du tilmelder dig for at modtage eksklusivt indhold og videotips

Vi indsamler dit fornavn og din e-mail, når du tilmelder dig for at modtage adgang til eksklusivt indhold og videotips og tricks.

Når du tilmelder dig en Clipchamp Create- eller Clipchamp Utilities-konto hos os

Når du vælger at tilmelde dig en konto hos os, har du mulighed for at tilmelde dig ved hjælp af:

  1. En social medieplatform, herunder, uden begrænsning, Google, Facebook og Apple, eller

  2. Din e-mailadresse.

Når du tilmelder dig ved hjælp af din foretrukne sociale medieplatform, tilvejebringer de nogle oplysninger for os om dig, herunder dit navn og din e-mailadresse.  

Når du tilmelder dig med din e-mailadresse, får du mulighed for at indstille en adgangskode eller bruge et magisk link til at bekræfte din identitet. Et magisk link (et websidelink) sendes til din e-mailadresse, som giver dig mulighed for at logge ind på din konto. 

Oplysninger, som vi kan indsamle, når du tilmelder dig en konto hos os, omfatter:

  • Nærmere oplysninger om, hvordan du har til hensigt at bruge kontoen (dvs. til personlig brug, til brug som forfatter eller til erhvervs-, virksomheds- eller underviserbrug)

  • Fornavn og efternavn

  • E-mailadresse

  • Adgangskode, hvis du vælger at logge ind med adgangskodebekræftelse

  • Nærmere oplysninger om, hvilke videoer du normalt ville skabe, og

  • Din omtrentlige placering.

Når du tilmelder dig en konto som en enhed, er indsamlede personoplysninger ofte begrænset til personoplysninger om enhedens kontaktperson og eventuelle autoriserede brugere, der er inkluderet i et team.

Registrerede kontoindehavere kaldes brugere. Clipchamp har individuelle (privat enkeltperson) og enhedsbrugere.

Når brugere tilføjer teammedlemmer til et team

Når en bruger har tilmeldt sig en konto, kan deres abonnement give dem mulighed for at oprette et team og invitere medlemmer til det pågældende team. Clipchamp indsamler nogle personoplysninger om inviterede teammedlemmer i dette tilfælde, herunder navn og e-mail.

Når du eller en anden synkroniserer videoer og andet indhold til 'skyen'

Under forskellige Clipchamp Create- og Clipchamp Utilities-abonnementer har brugere mulighed for at gemme og synkronisere deres filer (dvs. videoer, billeder og andet indhold) til 'skyen'.  

Som standard opbevares videoer, billeder og andet indhold, som du uploader til din(e) Clipchamp-konto/-konti, lokalt på din computer, telefon eller anden enhed. Synkronisering af dine filer til skyen giver dig mulighed for at arbejde på projekter fra enhver enhed.  

Når en bruger vælger at synkronisere filer til skyen, indsamler Clipchamp disse oplysninger og opbevarer dem. Brugerindhold kan indeholde personoplysninger, hvis indholdet optager eller handler om en person.

Når du uploader videoer til din Clipchamp-konto

Brugere kan importere indholdsfiler til deres Clipchamp-konto, herunder videoer, lydoptagelser og billeder. Du kan importere filer til din(e) Clipchamp-konto/-konti fra:

  • Dine filer, der er placeret på din computer eller enhed;

  • Din enheds fotobibliotek;

  • Webcam eller skærmoptagelse;

  • Optagelse fra din enheds kamera;

  • Google Drive; og

  • Box.

Hvis du har valgt at gemme og synkronisere dit indhold til skyen, vil alle videoer, lydoptagelser, billeder og andet indhold, som du importerer, blive indsamlet og opbevaret af Clipchamp i skyen. Indhold indeholder personoplysninger, hvis det vedrører en person, og personen kan identificeres. Dette omfatter videoer, fotos eller lydoptagelser, der indeholder et billede eller en stemmeoptagelse af en person, der kan identificeres.

Når en anden person uploader videoer og billeder

Der kan være tilfælde, hvor en anden bruger importerer dine personoplysninger til deres Clipchamp-konto. Dette kan omfatte, hvis en ven eller din enhed importerer en video, et foto eller en lydoptagelse til deres Clipchamp-konto, og denne import indeholder dit billede eller en optagelse af din stemme. 

Når en anden person importerer en video, et billede eller en lydoptagelse, der indeholder et billede eller en stemmeoptagelse af dig (og opbevarer den pågældende fil i 'skyen'), indsamler og opbevarer Clipchamp dine personoplysninger.

I overensstemmelse med vores vilkår og betingelser skal Clipchamp-enhedsbrugere forpligte sig til retfærdige og lovlige praksisser for håndtering af personoplysninger.

Når du eller en anden person anmoder om support fra Clipchamp

Der kan være tilfælde, hvor du eller en anden person har brug for support vedrørende en video eller et billede, der indeholder personoplysninger om dig (f.eks. dit billede). Dette kan for eksempel ske, hvis du er en del af et team, der bruger Clipchamp. Ved håndtering af supportanmodninger kan vi indsamle personoplysninger, herunder:

  • Nærmere oplysninger om supportanmodningen 

  • Kontaktoplysninger for brugeren, der ønsker support, og

  • Personoplysninger indeholdt i indhold, hvor brugeren kræver support, herunder video og billeder, der indeholder et billede af en person, der kan identificeres.

Når du går over til et betalt abonnement

Clipchamp Create og Clipchamp Utilities har en række abonnementer, der passer til dine videoredigeringsbehov.  For at betale for disse abonnementer, har du mulighed for at 'betale ved kassen' med enten PayPal eller et kreditkort.

Oplysninger, som vi indsamler, når du foretager en betaling til os, omfatter:

  • Navn

  • E-mailadresse

  • Din betalingspræference, enten PayPal eller kortbetaling 

  • Betalingsvaluta

  • Købsbeløb

  • Købsdato

  • Transaktionsoplysninger (f.eks. betaling accepteret/afvist), og

  • Abonnementsoplysninger (den type abonnement, du har valgt)  

Vi tilbyder en sikker betalingsgateway, hvor du kan tilvejebringe alle betalingskortoplysninger (hvis du vælger at betale med et debet- eller kreditkort) eller PayPal-oplysninger (hvis du vælger at betale med PayPal). Vi beholder dog ikke dine betalingsoplysninger.

Når du skriver anmeldelser eller giver feedback

Vi kan bede dig om at skrive en anmeldelse eller give feedback om Clipchamp eller de tjenester, vi leverer.  Hvis du ønsker at skrive en anmeldelse eller give feedback om Clipchamp, indsamler vi de feedbackoplysninger, som du tilvejebringer.

Sådan bruges dine personoplysninger

Clipchamp indsamler og behandler dine personoplysninger for at levere vores videoredigeringstjenester.  Derudover bruger vi personoplysninger til følgende formål:

  • Vi sender dig (som bruger) e-mails, der indeholder fordelagtige kampagner i forbindelse med din kontotype, platformstips og nyttige oplysninger, samt vores nyhedsbrev. Du kan afmelde modtagelse af disse e-mails til enhver tid.

  • Vi analyserer brugen af vores websted for at forbedre platformen og brugeroplevelsen, herunder gennem brug af cookies.

  • Vi tilbyder dig en mulighed for at chatte om vores tjenester.

  • Du svarer på et markedsføringstilbud, som vi har fremsat via vores websted eller sociale mediesider.

  • Du (som bruger) vælger at udfylde din kontoprofil med oplysninger, der opbevares på dine Google-, Facebook-, Box- eller andre sociale mediekonti.

  • Du er ikke en bruger, men du besøger vores websted for at se vores indhold og videotips.

  • Vi modtager din anmeldelse og dine feedback-svar om Clipchamp og vores tjenester.

  • Du tilmelder dig en konto hos os og logger sikkert ind.

  • Du vælger at invitere teammedlemmer til et team.

  • Vi sender dig tjenestemails som en del af vores tjenester.

  • Vi besvarer dine forespørgsler, bekymringer eller klager.

  • Du vælger at synkronisere dine indholdsfiler (herunder videoer, billeder og lydfiler) til 'skyen'.

  • Du importerer indholdsfiler (herunder videoer, billeder og lydfiler) fra dine filer eller sociale mediekonti.

  • Vi sender dig (som bruger) e-mails, der indeholder tjenestemeddelelser og oplysninger, som du har brug for at vide om platformens drift, herunder meddelelser om tjenesteforsinkelser, udfald og opdateringer til vores vilkår og betingelser og privatlivspolitik. Du kan ikke afmelde disse e-mails.

  • Vi yder support til brugere som en del af vores videoredigeringstjenester.

Retsgrundlag

Når vi behandler dine personoplysninger, gør vi det ved at påberåbe os følgende retsgrundlag, hvis påkrævet ved gældende lovgivning:

  • Legitim interesse – Clipchamp gør dette i vores interesse for at støtte og fremme din brug af platformen.

  • Samtykke – Clipchamp beder dig om at acceptere dette. Hvis du ikke accepterer, gør vi det ikke.

  • Kontrakt – Vi gør dette som en del af vores kontrakt med dig i henhold til vores vilkår og betingelser.

Clipchamp hyrer tredjeparter til at levere tjenester (dvs. behandle dine personoplysninger) på vegne af Clipchamp. På grundlag af tjenestekontrakter leverer disse tredjeparter tjenester på vores vegne. Vi kan også videregive dine personoplysninger til vores juridiske og faglige rådgivere og kan også bruge og videregive dine personoplysninger som påkrævet eller tilladt ved gældende lovgivning.

Sådan deles dine personoplysninger

Brugere kan vælge at dele deres videoer og indhold på deres Clipchamp-konto/-konti. Indhold kan indeholde personoplysninger. Brugere kan vælge at dele deres indhold ved at:

  • Downloade en video og dele videofilen

  • Uploade videoer direkte til YouTube

  • Gemme videoer til Box

  • Oprette, dele og/eller udgive et weblink til videoen, eller

  • En video kan indlejres direkte på eksterne websteder og sociale medieplatforme.

Selv om Clipchamp giver dig mulighed for at dele dit indhold med andre, såsom ved at uploade videoer til YouTube eller gemme videoer til Box – og selv om vi har arbejdet hårdt på kun at henvise vores brugere til de parter, som vi mener har en ansvarlig tilgang til håndtering af personoplysninger – er det op til dig at afgøre, hvorvidt du er tryg ved de pågældende parters privatlivspraksisser, før du gør det. Vi opfordrer Clipchamp-brugere til at bruge et øjeblik på at gennemgå privatlivspolitikkerne for websteder eller tjenester, hvortil der kan linkes via vores platform.

Clipchamp hverken sælger eller deler dine videoer eller andre personoplysninger, herunder med annoncører, sponsorer, indholdsudbydere, medier eller retshåndhævende myndigheder, medmindre:

  • Vi har din udtrykkelige tilladelse (f.eks. du har udtrykkeligt valgt, at din anmeldelse af vores platform skal udgives), eller

  • Der er en lovlig mulighed for, eller et krav for os om, at gøre det (f.eks. vi modtager en retskendelse om at fremlægge oplysningerne).

Clipchamp kontrollerer dog ikke, hvordan dine personoplysninger bruges og deles af privatpersoner (f.eks. hvis du deler din video på sociale medier, eller dit billede er indeholdt i en vens video) eller enhedsbrugere (f.eks. hvis en video med dit billede er skabt af den virksomhed, du arbejder for).  

Kan du forblive anonym?

Clipchamp kan levere vores videoredigeringstjenester til dig pseudonymt. Når du angiver dit navn, kan du bruge et kaldenavn eller et andet navn. Vi kræver dog en nøjagtig e-mailadresse for at kunne kontakte dig, sende tjenestemails og levere et magisk link til dig for at bekræfte din identitet, når du tilgår din konto.

Kan børn bruge Clipchamp?

Clipchamp hverken markedsfører eller leverer vores videoredigeringstjenester direkte til børn under 13 år. Som sådan må børn under 13 ikke tilmelde sig en konto hos os. Det er et krav i vores vilkår og betingelser, at du er mindst 13 år gammel, eller har nået den minimumsalder, der kræves af lovgivningen i dit land, for at tilmelde dig en konto hos os eller bruge vores videoredigeringstjenester.  

Hvis vi opdager, at et barn under 13 (eller den lovlige minimumsalder afhængigt af dit land) har tilvejebragt personoplysninger for os eller tilmeldt sig en konto hos os, vil vi omgående slette deres oplysninger. Hvis du er forælder eller værge og bliver opmærksom på, at dit barn har tilvejebragt personoplysninger for os, bedes du kontakte os, så vi på sikker vis kan tilintetgøre deres oplysninger.

Børn under 18 år, men som er mindst 13 år eller den lovlige minimumsalder i deres land, kan oprette en konto og bruge platformen og tjenesterne, forudsat at en forælder eller værge accepterer at overvåge dem når de gør det. For flere oplysninger se vores vilkår og betingelser.

Der er dog tilfælde, hvor vi indsamler personoplysninger om børn på vegne af en enhedsbruger. Et eksempel kan være, hvor en enhed bruger Clipchamp-platformen til at uploade, redigere og opbevare en medarbejders video (dvs. hvis Clipchamp er en kontraheret tjenesteudbyder til enheden). 

Sådan opbevares og overføres dine personoplysninger til andre lande

Personoplysninger, der indsamles af Clipchamp, kan opbevares og behandles i dit område, i USA, eller i eventuelt andet land, hvor Clipchamp eller vores tilknyttede selskaber eller tjenesteudbydere driver virksomhed.

Vi træffer foranstaltninger for at sikre, at de personoplysninger, som vi indsamler i henhold til denne privatlivspolitik behandles i overensstemmelse med bestemmelserne i denne politik og kravene i gældende lovgivning, uanset hvor oplysningerene er placeret. Vi overfører personoplysninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Storbritannien og Schweiz til andre lande, hvoraf nogle endnu ikke anses af Europa-Kommissionen for at yde et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. For eksempel garanterer deres love dig muligvis ikke de samme rettigheder, eller der er muligvis ikke en tilsynsmyndighed for privatlivsanliggender dér, der er i stand til at behandle dine klager. Når vi foretager sådanne overførsler, bruger vi en række juridiske mekanismer.

Hvis du befinder dig i Australien, kan vi videregive dine personoplysninger til vores tjenesteudbydere i andre lande, herunder, uden begrænsning, USA. Vi træffer rimelige foranstaltninger for at sikre, at tredjepartsmodtagere uden for Australien håndterer dine personoplysninger på en sikker måde og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Vi kan dog ikke altid sikre, at sådanne tredjepartsmodtagere vil overholde australsk privatlivslovgivning i forhold til dine personoplysninger. Somsådan, hvor en oversøisk tredjepartsmodtager ikke håndterer dine personoplysninger i overensstemmelse med australsk privatlivslovgivning, er vi ikke ansvarlige over for dig, og du vil ikke have klageadgang i henhold til australsk privatlivslovgivning for en sådan manglende overholdelse. Ved at tilvejebringe dine personoplysninger for os giver du dit samtykke til, at vi videregiver dine personoplysninger til modtagere uden for Australien på dette grundlag.

Hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger

Clipchamp opbevarer dine personoplysninger i forskellige perioder, afhængigt af formålet, hvortil de blev indsamlet. Hvis vi ikke længere har brug for personoplysninger til det formål, hvortil de blev indsamlet, tilintetgør vi de pågældende oplysninger på sikker vis.

Hvis du har synkroniseret og opbevaret dine filer i skyen, og efterfølgende opsiger dit abonnement, opbevares dine filer af os i skyen i 30 dage efter ophøret af dit abonnement. Dine projekter vil dog stadig blive opbevaret på din lokale enhed, medmindre du har slettet dem.

Der kan være tidspunkter, hvor du ikke længere har brug for din konto, men ikke ønsker at gennemgå tilmeldingsprocessen igen i fremtiden. I et sådant tilfælde kan en bruger vælge at deaktivere sin konto. Dette sikrer, at din konto ikke længere er aktiv, men kan genaktiveres af dig på et senere tidspunkt. Vælg linket 'deaktivér min konto' i dine kontoindstillinger.

En bruger kan også vælge at slette sin konto. Når brugere vælger at slette deres konto, slettes alle oplysninger, der opbevares på kontoen, og disse kan ikke gendannes på et senere tidspunkt. Brugere kan slette deres konti ved at skrive til os på privacy@clipchamp.com. Muligheden for at slette din konto er en del af dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger (dvs. retten til sletning). Du kan se nærmere oplysninger om dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger her.

Sådan beskyttes dine personoplysninger

Clipchamp administrerer og bortskaffer personoplysninger på sikker vis ved at implementere en række datasikkerhedspraksisser. Vi sikrer, at personoplysninger beskyttes på passende vis, både når de opbevares på stedet eller i 'skyen', og vi bruger SSL-kryptering til at opbevare og overføre personoplysninger. 

Beskyttelse af personoplysninger mod uautoriseret adgang og videregivelse er en prioritet for os. Eventuel bekymring vedrørende sikkerheden af dine personoplysninger, som Clipchamp opbevarer, skal indberettes til os via e-mail på privacy@clipchamp.com

Sådan kommunikerer vi med dig

Fra tid til anden sender Clipchamp dig oplysninger om vores videoredigeringstjenester via e-mail.  

Der er visse e-mails, som vi sender dig som en nødvendig del af driften af vores tjenester. Disse e-mails er en del af vores aftale med dig, der er angivet i vores vilkår og betingelser. Disse er: 

Tjenestemails

Clipchamp sender vigtige e-mails til dig som en del af vores videoredigeringstjenester i henhold til vores aftale med dig, der er angivet i vilkårene og betingelserne.

Vi kan sende dig tjenestemails, for eksempel, når:

  • Du opsiger dit abonnement

  • Du indløser en kupon hos os

  • Du har brug for teknisk support

  • Din lagring i skyen skal slettes (når du opsiger dit abonnement)

  • Du anmoder om at modtage et magisk link for at få adgang til din konto

  • Du anmoder om at nulstille din adgangskode

Clipchamp administrerer og bortskaffer personoplysninger på sikker vis ved at implementere en række datasikkerhedspraksisser. Vi sikrer, at personoplysninger beskyttes på passende vis, både når de opbevares på stedet eller i 'skyen', og vi bruger SSL-kryptering til at opbevare og overføre personoplysninger. 

Beskyttelse af personoplysninger mod uautoriseret adgang og videregivelse er en prioritet for os. Eventuel bekymring vedrørende sikkerheden af dine personoplysninger, som Clipchamp opbevarer, skal indberettes til os via e-mail på privacy@clipchamp.com

Sådan kommunikerer vi med dig

Fra tid til anden sender Clipchamp dig oplysninger om vores videoredigeringstjenester via e-mail.  

Der er visse e-mails, som vi sender dig som en nødvendig del af driften af vores tjenester. Disse e-mails er en del af vores aftale med dig, der er angivet i vores vilkår og betingelser. Disse er: 

Tjenestemails

Clipchamp sender vigtige e-mails til dig som en del af vores videoredigeringstjenester i henhold til vores aftale med dig, der er angivet i vilkårene og betingelserne.

Vi kan sende dig tjenestemails, for eksempel, når:

  • Du opsiger dit abonnement

  • Du indløser en kupon hos os

  • Du har brug for teknisk support

  • Din lagring i skyen skal slettes (når du opsiger dit abonnement)

  • Du anmoder om at modtage et magisk link for at få adgang til din konto

  • Du anmoder om at nulstille din adgangskode

  • En betaling afvises, eller dit kreditkort er udløbet

  • En bruger inviterer medlemmer til at deltage på deres Clipchamp-team

Andre meddelelser (som du kan afmelde)

Clipchamp sender også andre typer af e-mails, som du til enhver tid kan afmelde. Du kan afmelde ved at bruge 'afmeldingslinket', der er inkluderet i de e-mails, som vi sender til dig. Hvis du vælger at afmelde en kategori af e-mails, vil du ikke længere modtage sådanne e-mails fra os. Andre typer af e-mails, som vi sender, omfatter:

Kampagner og tilbud:

Fra tid til anden sender Clipchamp e-mails, der indeholder kampagner og tilbud, såsom udsalg og rabatter!

Platformstips og nyttige oplysninger:

Når du bruger vores videoredigeringstjenester, kan vi sende dig e-mails med forslag til, hvordan du bruger vores platform, og nærmere oplysninger om yderligere funktioner på opgraderede abonnementer.

Vi kan sende dig markedsføringsmeddelelser, for eksempel, når du tilmelder dig en konto hos os, når du eksporterer en video fra vores platform for første gang, eller for at hjælpe dig med at abonnere på et opgraderet abonnement.

Nyhedsbrev:

Clipchamp udsender et nyhedsbrev for at holde dig opdateret om funktionerne på vores platform. Nyhedsbrevet kan omfatte adgang til eksklusivt indhold, tips og tricks til videoredigering, nærmere oplysninger om platformsopdateringer, kampagner for vores andre tjenester, opgraderingstilbud og anmodninger om feedback.

Clipchamp er i gang med at bygge et præferencecenter, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke typer af e-mails vi sender til dig via dine kontoindstillinger. Vi opdaterer denne privatlivspolitik, når vi har den oppe at køre!

Sociale medier

Clipchamp opretholder en række sociale mediekonti med henblik på at markedsføre vores tjenester og udsende oplysninger om vores platform. Clipchamp opretholder konti på, herunder, uden begrænsning, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, TikTok og Pinterest.  

Før du interagerer med os via sociale medier, bedes du være opmærksom på, at personoplysninger, der tilvejebringes for os gennem eller som slås op på eventuelt socialt medie, er omfattet af den pågældende sociale medieplatforms privatlivspolitik. Du kan i stedet vælge at kontakte os direkte via de oplysninger, der er tilgængelige på vores websted.

Invitation af teammedlemmer

Brugere, der har tilmeldt sig konti hos os under visse abonnementer, kan få adgang til en teamfunktion, der giver teams mulighed for at dele videoer. Under teamfunktionen kan en bruger oprette et team (eller arbejdsgruppe) og invitere andre personer (teammedlemmer) til det pågældende team. Dette er ikke en 'henvis en ven'-funktion, men giver snarere teams mulighed for at arbejde sammen ved hjælp af vores videoredigeringsværktøjer.

Når du inviterer en person til at blive et teammedlem, sender vi en invitationsmail til den person, du inviterer på dine vegne. Når vi gør dette, overholder vi følgende regler:

  1. Der gives ikke eventuelt incitament til dig eller den person, du inviterer til at være et teammedlem (f.eks. der er ingen rabatter eller fordele).

  2. Du vælger personer, som du gerne vil invitere til at blive teammedlemmer. Clipchamp vil aldrig vælge teammedlemmer for dig eller tilgå dine kontakter.

  3. Vi viser dit navn (eller foretrukne kaldenavn) og din e-mailadresse tydeligt i invitationsmailen.

  4. Vi viser dig, hvad invitationsmailen indeholder, før den sendes.

En person, der inviteres til at blive et teammedlem, kan vælge, hvorvidt vedkommende vil acceptere invitationen. Hvis du modtager en e-mailinvitation om at deltage i et team, kan du afslå. Hvis du derimod ikke ønsker at deltage på det pågældende tidspunkt, kan du til enhver tid gå tilbage til invitationsmailen og acceptere invitationen. 

Hvis du bliver inviteret til at deltage i et team, og du accepterer invitationen, skal du enten (1) logge ind som en eksisterende bruger eller (2) tilmelde dig en konto hos os. Teammedlemmer kan vælge at forlade et team til enhver tid ved at klikke på linket 'slet' i teamprofilen.

Dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger

I henhold til forskellige privatlivslove har folk visse rettigheder vedrørende deres personoplysninger, der opbevares af Clipchamp, som kan omfatte, afhængigt af den gældende privatlivslovgivning:

Ret

Ret til indsigt

Retten til at få indsigt i dine personoplysninger, der opbevares af Clipchamp, og modtage anden information om oplysningerne.

Ret til at berigtige

Retten til at berigtige dine personoplysninger, hvis du mener, at de er forkerte eller forældede.

Ret til sletning

Retten til at kræve, at Clipchamp sletter alle personoplysninger, der opbevares om dig. Denne ret er anderledes end blot at deaktivere dine konti hos os. Hvis du vælger at udøve en rettighed, du måtte have til sletning, vil det betyde, at vi sletter alle dine personoplysninger fra alle vores systemer (og systemerne hos vores tjenesteudbydere). 

Ret til at gøre indsigelse

Retten til at gøre indsigelse til enhver tid mod visse former for behandling af dine personoplysninger.

Ret til dataportabilitet

Retten til at modtage de personoplysninger, som Clipchamp opbevarer om dig i et tilgængeligt format.

Ret til at begrænse behandling

Under visse omstændigheder retten til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis Clipchamp opbevarer personoplysninger om dig, fortæller vi dig gerne, hvad de er, opdaterer dem, sletter dem eller stopper med at bruge dem som påkrævet ved gældende lovgivning. Vi vil dog ikke fortælle andre, hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig (medmindre du giver os tilladelse hertil, eller der er en lovlig mulighed for eller et krav om, at vi gør det).

Hvis du ønsker at udøve enhver af dine rettigheder (angivet ovenfor), eller du mener, at de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, er forkerte eller forældede, kan du:

  • Opdatere dine kontooplysninger (herunder e-mailadresse og foretrukken betalingsmetode) i dine online-kontoindstillinger

  • Deaktivere din(e) Clipchamp-konto/-konti via linket på din onlinekonto

  • Skrive til os på privacy@clipchamp.com. Vi hjælper dig gerne med eller besvarer dine forespørgsler om at udøve dine rettigheder. Du skal tilvejebringe en passende form for identifikation for os for at sikre, at du virkelig er den, du siger du er.

Vi vil generelt ikke opkræve dig for at udøve dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger og besvarer din anmodning inden for en rimelig tidsramme.  

Dine spørgsmål og bekymringer

Hvis du har et spørgsmål om vores privatlivspolitik eller en bekymring eller en klage over vores praksisser for håndtering af personoplysninger, bedes du kontakte os! Du kan kontakte os på:

Post

Data Protection Officer, Microsoft Corporation, c/o Clipchamp Pty Ltd (ACN 162516556), Level 1, 315 Brunswick St Fortitude Valley QLD 4006 Australien

E-mailadresse

privacy@clipchamp.com

Hvis du har indgivet en klage vedrørende privatlivets fred og ikke er tilfreds med vores svar på din bekymring, kan du kontakte Office of the Australian Information Commissioner, hvis du er bosiddende i Australien. Processen er tilgængelig her.

Opdaterer vi vores privatlivspolitik?

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at sikre, at vores praksisser for håndtering af personoplysninger afspejles korrekt. Vi underretter enkeltpersoner, hvis vi foretager ændringer til vores privatlivspolitik, ved at give besked, næste gang du tilgår platformen eller tjenesterne, eller ved på anden måde at kontakte dig via oplysninger, som du har tilvejebragt for os. Vi offentliggør også den nye privatlivspolitik på vores websted.

It looks like your preferred language is English