Videoredigering

Introduktion til Cloud Sync 

Indsendt 14. juni 2021
Skrevet af Lana Sciasci

Bemærk!Dette indhold er relevant for Clipchamp til personlige konti. Prøv dette link, hvis du leder efter oplysninger om Clipchamp til arbejdskonti.

Clipchamp er en gratis online video-editorPrøv gratis
Del dette indlæg
Introducing Cloud Sync

Opbevaring i skyen er hurtigt blevet det nye normale for browser-applikationer, så vi har besluttet at indføre det i Clipchamp. Vi introducerer Cloud Sync, som er en ny måde at sikkerhedskopiere dine medier på, så du kan arbejde på dine Clipchamp-videoprojekter fleksibelt på tværs af enheder uden at bekymre dig om at linke igen eller miste filer.

Cloud Sync er tilgængelig for alle Clipchamp Premium-brugere.

Sådan bruges Cloud Sync i Clipchamp Create

1. Aktivér Cloud Sync

Hvis du har arbejdet med videoprojekter i Clipchamp Create for nylig, har du muligvis bemærket et forslag om at prøve Cloud Sync. Hvis du ser nedenstående meddelelse, kan du bare aktivere Cloud Sync. Hvis du ikke kan se en prompt, skal du blot klikke på Cloud Sync-ikonet ved siden af dit videoprojekts titel øverst til venstre på skærmen. 

Cloud Sync aktiveres for individuelle projekter. Dette giver dig mulighed for ikke at lave sikkerhedskopier af alle projektmedier og holde dine data beskyttede, når du arbejder med følsomt materiale, f.eks. forretningsoplysninger.

Enable Cloud Sync

2. Sikkerhedskopiér dine filer i skyen 

Begynd at skabe din video. Når du tilføjer medier til dit projekt, vil Cloud Sync automatisk sikkerhedskopiere dine filer i skyen. Bemærk: det er vigtigt at holde dit projekt åbent, indtil din Cloud Sync er færdig for at undgå afbrydelser.

Backup your files in the Cloud

3. Fortsæt med at lave din video

Drag fordel af at arbejde på flere enheder vel vidende, at dine filer er gemt sikkert.

Continue creating your video

4. Deaktivering af Cloud Sync

Hvis du skifter mening, kan du nemt deaktivere Cloud Sync ved at klikke på Cloud Sync-ikonet og derefter slå den fra på knappen, der vises. Du har fem dage til at genaktivere og gendanne dine sky-synkroniserede medier, før filerne fjernes fra skyen.

Disabling Cloud Sync

Mere fra Clipchamp-bloggen

Sådan gør du et billede gennemsigtigt

29. april 2024
Er du i tvivl om, hvordan du gør billeder gennemsigtige eller giver dit billede en…

Sådan ændrer du baggrundsfarve på et billede

29. april 2024
Vil du ændre baggrundsfarven på dine billeder i en video på bare et par sekunder?…

Sådan gør du et logo gennemsigtigt

29. april 2024
I alt lige fra salgspromoveringsvideoer og hype-reels til demovideoer og onlinekurser…

Begynd at lave videoer gratis med Clipchamp

It looks like your preferred language is English