Videoredigering

Sådan føjer du effekter med billedstøj til videoer

Indsendt 11. juli 2023

Heads up! This content is relevant for Clipchamp for personal accounts. Try this link If you're looking for information about Clipchamp for work accounts.

Clipchamp er en gratis online video-editorPrøv gratis
Del dette indlæg
Hình ảnh hiệu ứng nhiễu sóng.

Udtryk din kreativitet ved at føje unikke effekter med billedstøj til dine videoer. Effekten med billedstøj fremkalder nostalgi for old school-teknologi og kan endda skabe en følelse af mystik, kaos og spænding gennem det forvrængede billede.

Der er mange måder at bruge denne enkle, men virkningsfulde effekt på i Clipchamp på. Fra afslørende overgange med billedstøj til videoer på sociale medier til teksteffekter med billedstøj i slideshow-videoer, tilføj gratis og premium effekter med billedstøj med et par klik.

Læs videre for at se, hvordan du tilføjer effekten med billedstøj til videoer, videoovergange med billedstøj, animeret tekst med billedstøj og endda en lydeffekt med billedstøj i Clipchamp.

Sådan tilføjer du videoeffekter med billedstøj

Trin 1. Importer dine egne medier eller tilføj videoer fra videosamlingen

Hvis du vil importere dine egne medier, skal du klikke på knappen Importer medier i fanen Dine medier på værktøjslinjen. Gennemse dine computerfiler, importer videoer fra din telefon eller tilslut dit OneDrive.

Hình ảnh một người dùng thêm nội dung phương tiện của mình.

Hvis du vil bruge videoer fra en videosamling, skal du klikke på fanen Videosamling på værktøjslinjen. Gennemse den royaltyfri videosamling, for at vælge den perfekte video fra videosamlingen.Brug søgefeltet til at lede efter aktiver baseret på nøgleord, eller klik på knappen Se mere i en videokategori.

Hình ảnh người dùng thêm video chuyên nghiệp.

Træk og slip dine videoer på tidslinjen for at begynde at redigere med videoeffekter med billedstøj.

Hình ảnh người dùng thêm nội dung chuyên nghiệp vào dòng thời gian.

Trin 2. Føj effekter med billedstøj til videoer

For at tilføje en effekt med billedstøj til din video skal du klikke på en video på din tidslinje, så den fremhæves grønt. Klik derefter på fanen Effekter på egenskabspanelet.Effekten med billedstøj kan anvendes på videoer, arkivbilleder, klistermærker og GIF-filer.

Hình ảnh người dùng bấm vào tab hiệu ứng trên bảng thuộc tính.

Rul gennem videoeffekterne, indtil du finder effekten Billedstøj. Klik på effekten Billedstøj for at anvende den. Din video vil nu blive overlejret med en effekt med billedstøj.Du kan redigere intensiteten og hastigheden af billedstøjen ved hjælp af skyderne for intensitet og hastighed. Træk skyderen til højre for mere intensitet eller hurtigere hastighed, eller træk skyderen til venstre for mindre intensitet og en langsommere hastighed af billedstøjen.

Hình ảnh người dùng thêm hiệu ứng Glitch vào video.

Trin 3. Se en forhåndsvisning af din video og gem

Klik på knappen Afspil for at forhåndsvise din video.Når du er tilfreds med din video, skal du klikke på knappen Eksportere og vælge en videoopløsning. Vi anbefaler at gemme videoer i 1080p-opløsning for den bedste videokvalitet. Hvis din video indeholder optagelser i 4K, kan Essentials-abonnenter gemme i 4K-opløsning.

Hình ảnh người dùng đang lưu video.

Se den færdige video.Du kan få mere hjælp ved at se, Sådan tilføjer du overgange og fades.

GIF (ảnh động) về hiệu ứng nhiễu sóng trong thực tiễn.

Sådan føjer du overgange med billedstøj mellem klip

Der er tre overgange med billedstøj at vælge imellem: digital støj, afsløring med billedstøj og gradvis overgang med billedstøj.Hvis du vil føje en overgang med billedstøj mellem dine videoer, skal du klikke på fanen Overgange på værktøjslinjen. Træk og slip en overgang med billedstøj ind på tidslinjen mellem to klip.Overgangen med billedstøj vil automatisk klikke på plads.

Hình ảnh người dùng thêm hiệu ứng chuyển tiếp Glitch vào giữa hai clip trên dòng thời gian.

Sådan føjer du lydeffekter med billedstøj til videoer

Vil du gøre din effekt med billedstøj endnu bedre? Par din overgang eller effekt med billedstøj med en SFX-lydeffekt med billedstøj.Fremhæv din effekt med billedstøj ved at tilføje en effekt med baggrundslyd.Klik på fanen Musik og SFX på værktøjslinjen, og søg derefter på billedstøj i søgefeltet. Træk og slip en lydeffekt ind på tidslinjen under dine videoklip. Par din lydeffekt direkte under det sted hvor overgangen med billedstøj eller under et videoklip med effekten med billedstøj er anvendt.

Sådan føjer du animeret tekst med billedstøj til videoer

Hvis du vil føje tekst til din video og samtidig holde dig til temaet, kan du bruge titlen med billedstøj.Klik på fanen Tekst på værktøjslinjen, og træk titlen med billedstøj ind på tidslinjen. Rediger din tekst ved hjælp af fanen Tekst på egenskabspanelet.

Hình ảnh một người dùng thêm tiêu đề nhiễu sóng.

Idéer til at føje effekten med billedstøj til din næste video

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge effekterne med billedstøj til? Lad os se på populære videoidéer. Gør din video mere imponerende ved at kombinere effekten med billedstøj med sjove animerede tekst- og lydeffekter fra Clipchamp-biblioteket.

  • Markér et scene- eller emneskift med en overgang med billedstøj.

  • Skab drama, mystik eller en surrealistisk stemning i indhold som Halloween-videoer, videoer med historiefortællinger eller intro- og outrovideoer.

  • Vis en hovedpersons indre tanker, forstyrrelser eller hukommelsestab med effekten med billedstøj.

  • Få det til at ligne tekniske fejl ved at parre effekten med billedstøj med en bippende lydeffekt i dine YouTube-videoer.

  • Skab en futuristisk stemning ved at lægge flere effekter som farveskift og statiske lydeffekter oven på hinanden på videoer på sociale medier.

Er du klar til at tilføje effekter for at gøre din video mere professionel? Kom i gang med Clipchamp.

Hvis du vil have flere idéer til overgange i videoer, kan du se, hvordan du føjer roterende-overgange til videoer.

Mere fra Clipchamp-bloggen

Sådan slører du en video online

25. juli 2023
Giv hurtigt dine videoer et imødekommende, ufokuseret udseende med sløringseffekten…

Sådan tilføjer du rammer og kanter til dine videoer

19. juli 2023
Fra slideshows med familiefotos , invitationer og gaming-højdepunkter til introvideoer…

Sådan føjer du VHS-effekter til videoer

11. juli 2023
Giv dine videoklip et vintagelook og -følelse med VHS-effekten. Denne videoeffekt…

Begynd at lave videoer gratis med Clipchamp

It looks like your preferred language is English