Videoredigering

Sådan tilføjer du tekstanimation til en video

Opdateret 8. november 2023

Heads up! This content is relevant for Clipchamp for personal accounts. Try this link If you're looking for information about Clipchamp for work accounts.

Clipchamp er en gratis online video-editorPrøv gratis
Del dette indlæg

Vil du forbedre din historiefortælling i dine videoer? Fremhæv vigtige pointer, giv dine seere kontekst og øg din videos rækkevidde og tilgængelighed med unikke tekstanimationer.

I alt fra mobilvenlige annoncer på sociale medier til slideshow-videoer kan du vælge fra en bred vifte af professionelle animerede titler som hoppende, flerlinjede valg og citater og stjernebedømmelser, der er klar til brug. Tilføj og tilpas ubesværet titeloverlejringer på dine videoer med unikke skrifttyper, farver, størrelser og meget mere!

Hvis du ikke vil lave dine egne animerede titler, kan du bruge designertekst og grafiske klistermærker som abonner, swipe up-handlinger, hilsner og meget mere.

Læs videre for at lære, hvordan du tilføjer tekst til en video, gør titler mere levende med effekter og udforsker animerede tekstklistermærker med Clipchamp.

Sådan føjer du animeret tekst til videoer

Trin 1. Importér videoer, eller vælg indhold fra samlinger

Hvis du vil importere dine egne videoer, fotos og GIF-filer, skal du klikke på knappen Importér medier på fanen Medier på værktøjslinjen for at gennemse filer på din computer eller oprette forbindelse til dit OneDrive.

Hình ảnh người dùng nhập phương tiện.

Du kan også bruge gratis mediesamlinger såsom videoklip, billeder videobaggrunde og GIF-filer. Klik på fanen Indholdsbibliotek på værktøjslinjen, og klik på rullepilen for visuelle elementer og derefter på videoer, fotos eller baggrunde. Søg gennem de forskellige samlingskategorier ved hjælp af søgelinjen.

Hình ảnh người dùng thêm video chuyên nghiệp.

Træk og slip dit medie hen på tidslinjen for at begynde at redigere.

An image of a user adding video to the timeline.

Trin 2. Føj en titel til din video

Hvis du vil tilføje tekst i en video, skal du klikke på fanen Tekst på værktøjslinjen. Her finder du alle tilgængelige tekstformater, som du kan overlejre på din video. Rul gennem titelindstillingerne, og hold musen over en titel for at få vist tekstanimationen. Nogle populære animerede tekstmuligheder er groovy, ren titel, billedstøj, hoppende titel og titel med flere linjer.

Klik på knappen Tilføj til tidslinje for at bruge titlen. Du kan også tilføje en titel ved at trække og slippe den på tidslinjen.

Hình ảnh một người dùng đang chọn tiêu đề trong tab văn bản.

Hvis du gerne vil ændre dit titelvalg, skal du bare trække og slippe en anden titel på tidslinjen oven på din eksisterende titel. Dette vil automatisk erstatte titlen.

An image of a user replacing the text on the timeline with another title.

Hvis du gerne vil tilføje flere titler til din video, skal du bare trække og slippe en anden titel på tidslinjen. Du kan også klikke på duplikeringsknappen for at duplikere din eksisterende titel på tidslinjen. Den duplikerede titel flettes ind ved siden af din nuværende titel.

An image of a user duplicating the text on the timeline.

Trin 3. Rediger tekst, skrifttype, farve, stil og placering af din titel

For at redigere, hvad der står i din titel, skal du klikke på tekstfanen på egenskabspanelet. Klik derefter på knappen Rediger tekst, og gå over til tekstboksen i videoeksemplet for at redigere. Markér blot titlen Tilføj din tekst her, og skriv den ønskede tekst.

Bemærk: Nogle titelindstillinger giver dig også mulighed for at redigere din tekst ved at dobbeltklikke på titlen i videoeksemplet for at åbne redigeringsmulighederne.

An image of a user editing what the title reads.

For at redigere skrifttypen skal du klikke på rullemenuen med skrifttypen for at åbne alle de forskellige indstillinger for skrifttyper.Klik på den nye ønskede skrifttype. Du kan ændre din skrifttype, så mange gange du vil. Hvis du har tilføjet en personlig skrifttype ved hjælp af brandkit-funktionen, vil du kunne finde din personlige skrifttype her.

An image of a user editing the font.

For at redigere størrelsen på din skrifttype skal du bruge størrelsesskyderen eller tilføje en numerisk værdi. Du kan også redigere størrelsen på nogle titler med hjørnerne i videoeksemplet.

An image of a user adjusting the size of the text.

For at redigere din tekstjustering skal du klikke på venstre, midterste eller højre justeringsmulighed. Du kan også gøre din tekst fed eller kursiv med indstillingerne for typografi.

An image of a user editing the alignment and style of the text.

Hvis du vil redigere farven på din tekst, skal du klikke på farvepaletten og vælge en ny farve. Her kan du indtaste en bestemt farve-hexkode, vælge gennemsigtighedsprocenten, vælge ingen farve eller vælge en farve fra den udvidede palet. Du kan også tilføje personlige farver ved hjælp af brandkit-funktionen.

An image of a user editing the color of the text.

Brug positionsindstillingerne til at redigere placeringen af din tekst. Nogle titler har også mulighed for frit at flytte positionen rundt i videoeksemplet.

An image of a user moving the position of the text.

Trin 4. Trim eller forlæng din teksts varighed

Forlæng tekstens længde ved at trække teksthåndtagene til venstre og højre for tidslinjen. Træk til venstre for at forkorte længden, og træk til højre for at gøre længden længere.

An image of a user editing the duration of the text.

Trin 5. Se en forhåndsvisning og gem din video med tekst

Før du gemmer din nye video, skal du sørge for at forhåndsvise med fuldskærmstilstand. Når du er klar til at gemme, skal du klikke på knappen Eksportér og vælge en videoopløsning. Vi anbefaler, at du gemmer alle videoer i en videoopløsning på 1080p for at få den bedste kvalitet.Betalende abonnenter kan gemme i en videoopløsning på 4K.

An image of a user saving a video with text.

Du kan få mere hjælp ved at se tilføjelse af titler og tekst til din video.

Sådan føjer du specialeffekter til titler

Ind- og udtoning af titler

For at tone tekst ind og tone ud, skal du klikke på fanen fade på panelet egenskabspanelet. Brug skyderne ton ind og ton ud til at tilføje ind- og udtoning. Den numeriske værdi vil ændre sig samtidig med skyderen til fade ind og ud.

Hình ảnh người dùng đang thêm hiệu ứng mờ dần vào và mờ dần ra bằng tab mờ dần.

Tilføjelse af teksteffekter til titler

Hvis du vil tilføje teksteffekter som langsom zoom, sløring, VHS eller flash, skal du klikke på fanen Effekter i egenskabspanelet. Hold musen over de forskellige teksteffekter for at se et eksempel. Klik på den ønskede effekt for at anvende den. Du kan også redigere effekten ved hjælp af de redigeringsmuligheder, der vises, når du klikker på en teksteffekt.

Hình ảnh người dùng đang thêm hiệu ứng đặc biệt cho văn bản bằng tab hiệu ứng.

Sådan bruger du overlejringer af tekstklistermærker

Hvis du vil bruge færdige animerede tekstklistermærker, skal du klikke på fanen Indholdsbibliotek på værktøjslinjen. Klik derefter på rulleliste-pilen nedad på knappen Visuals, og vælg derefter klistermærker.

An image of a user clicking on the stickers category in the content library tab.

Rul gennem de kuraterede mapper, eller søg efter et bestemt animeret tekstklistermærke ved hjælp af et nøgleord i søgefeltet som følg, abonnere eller hello.

An image of a user selecting a sticker category.

Når du har fundet dit tekstklistermærke, skal du trække det ind og slippe det på tidslinjen. Sørg for at placere klistermærket over din video på tidslinjen.

An image of a user adding a text sticker onto the timeline.

Populære typografier for tekst i videoredigering

Skrivemaskinetitel

Skrivemaskinetitlen er den perfekte tilføjelse til slideshow-videoer, historiefortællende videoer og til at øge engagementet i præsentationer. For at skabe en animeret effekt af skrivemaskinetekst skal du bruge skrivemaskinetitlen i fanen Tekst på værktøjslinjen.Du skal blot tilpasse teksten, redigere størrelse og farve, så klarer titlen alt andet for dig.

A GIF (moving picture) of the typewriter text.

Få teksten til at lyse

Den animerede tekst der lyser er velegnet til salgs- og kampagnevideoer, begivenheder, marketing og videoer på sociale medier for at fange dit publikums opmærksomhed med det samme. For at skabe tekst, der lyser, skal du bruge titlen Få det til at lyse under fanen Tekst på værktøjslinjen.

A GIF (moving picture) of the 'make it glow' text.

Titel med flere linjer

Den animerede tekst med flere linjer er ideel til præsentationsvideoer eller undervisningsindhold, der kræver en underoverskrift, et kapitel, et lektionsnavn eller en billedtekst. Den er let at læse, kan tilpasses i forskellige baggrundsfarver og giver værdi til alle videoer. Hvis du vil lave en video med en titel med flere linjer, skal du bruge titlen med flere linjer i fanen Tekst på værktøjslinjen.

A GIF (moving picture) of the multiline text.

Hvis du vil vide mere om tekstanimationer, kan du se den nyttige YouTube-vejledning.

Nu hvor du ved, hvordan du bruger animeret tekst og titler, kan du prøve at flette videoer sammen for at skabe diasshows og tilføje sceneovergange.

Rediger i dag med Clipchamp gratis, eller download Clipchamp Windows-appen for at komme i gang.

Mere fra Clipchamp-bloggen

Nyhed! Royaltyfri musik i Clipchamp

29. februar 2024
Uanset om du opretter en sjov montagevideo , et filmisk mesterværk eller en vlog…

Sådan starter du en podcast på YouTube

27. februar 2024
I dag er det at lave en videopodcast en fremragende metode til at udvide målgruppen…

Nyhed! Stilhedsfjerner i Clipchamp

27. februar 2024
Sig farvel til lange pauser og akavet stilhed i dine videoer eller voiceovers uden…

Begynd at lave videoer gratis med Clipchamp

It looks like your preferred language is English