Videomarkedsføring

Fem måter å fortelle bedriftens historie på gjennom video

Lagt ut 10. oktober 2024
Skrevet av Clipchamp

Obs! Dette innholdet er relevant for Clipchamp for personlige kontoer. Prøv denne koblingen hvis du ser etter informasjon om Clipchamp for jobbkontoer.

Clipchamp er et gratis nettbasert verktøy for videoredigeringPrøv gratis
Del dette innlegget
Graphical representation of social media videos playing

Kort videoinnhold er et viktig verktøy for å fortelle merkets historie. Ikke bare er kortformvideo underholdende for kunder og seere, men det er også enkelt for markedsførere å endre videoenes bruksområde.Utforsk fem måter å fortelle om bedriften på gjennom video, fra YouTube Shorts til Facebook-historier og LinkedIn-videoer.

1. Nå ut til flere på sosiale medier med Facebook-videoer

Det finnes mer enn 4 milliarder daglige videovisninger på Facebook, 135 % mer organisk trafikk enn bilder. Facebook-historier og Reels-videoer er effektive måter å la Facebook-fellesskapet finne ut mer om merket ditt på. Ikke-følgere kan også finne historier- og Reels-innhold på siden med anbefalinger, noe som kan øke merkebevisstheten og styrke det.Videoer i kortform, fra deling av små snutter med produktinformasjon og reklame for nye utgivelser til vanlige spørsmål og videoer fra bak kulissene kan knytte kontakt med kunder med ett lite trykk.

En annen flott måte å styrke merkebevisstheten på når du kan rette gjenmarkedsføring mot seere, er å endre Facebook-historier og Reels-videoer til betalte annonser. Det er ikke den mest kostnadseffektive strategien, men det er 50 % større sannsynlighet for kjøp ved PPC (betalt søkeordannonsering)-trafikk enn organisk trafikk. Betalte videoannonser kan utnytte interessene i Facebooks database, gjenmarkedsføre til følgere som viste innholdet, øke salg og styrke merkebevisstheten. Lever informasjon, annonser og del historier med raskere og mer minneverdige videoer på Facebook.

2. Gi bedriften et menneskelig ansikt med YouTube Shorts

Med videoer om bedriften på YouTube kan målgruppen bli kjent med merkets personlighet og gi navnet et ansikt. Kunder vil gjerne vite om bedriftene de støtter, og ha mer informasjon om produkter og tjenester. YouTube-videoer, for eksempel vlogger, bak kulissene og historier, er den perfekte måten å få kontakt med målgruppen på.

Seere og kunder kan dele tanker og vurderinger i kommentardelen og til og med samhandle ved å stille spørsmål.Visningsantallet og seertiden vil også gi nyttig innsikt i hva slags innhold som fungerer, og hvilke produkter kundene liker. Du kan til og med dele YouTube Shorts for å markedsføre produkter og tjenester i mindre snutter eller resirkulere eksisterende videoer i langformat.

3. Få flere til å åpne e-postmeldingene med videoer og animasjoner

Har du tatt kontakt med kundene dine via videoer på e-post? Med e-post kan du dele merkeinnhold på nye måter, for eksempel oppfordre til å gjenta kjøp med kampanjevideoer. Hvis du putter ordet «video» i emnefeltet til e-post, kan åpningsfrekvensen økes med 6 %, og videoer kan øke klikkfrekvensen med 65 %.

Du trenger ikke lage nytt videoinnhold spesielt til e-postmarkedsføring. Bruk eksisterende videoer i et format som passer e-post. Øk klikkfrekvensen med engasjerende animasjoner i e-post med den rimelige plattformen VideoScribe.

4. Styrk engasjementet med Instagram-videoer

Instagram er en av de ledende plattformene for sosiale medier som har endret forbrukeres syn på videoinnhold. Videoer i kortform kan føre til merkebevissthet og etter hvert styrke engasjementet, fra raske instruksjonsvideoer, sponset videoinnhold, demonstrasjonsvideoer, Instagram-historier og Reels-videoer.

Jevnlig deling av innhold og faste innlegg kan bidra til å utvikle Instagram-fellesskapet ditt og gjøre at du når ut til flere. Jo flere ganger seere ser merkets videoinnhold, desto mer sannsynlig er det at de klikker og kjenner igjen merket. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, eller mangler inspirasjon, kan du se Clipchamps bruksklare maler for Instagram-videoer.

5. Del bedriftens historie med sponsede videoer

Det er ingen overraskelse at markedsføring av påvirkere er en viktig del av markedsføringsstrategien til forretninger. 86 % av kvinner ser etter anbefalinger og kjøpsinspirasjon på sosiale medier, og over 17 % av bedrifter bruker markedsføringsbudsjettet sitt på påvirkere. Påvirkere kan reklamere for merkevarer på en ekte måte og fortelle historier til millioner av følgere på nettet i en enkel kortvideo. Alternativene er endeløse for bedrifter som vil utforske nye målgrupper, fra sponsede videoer på YouTube til Instagram, Facebook, Snapchat og TikTok.

Markedsføringsbyråer for påvirkere kan sette bedrifter i kontakt med mulige innholdsskapere som passer merkets verdier, estetikk, målgruppe og markedsføringsstrategi.

Styrk bedriften gjennom korte videoer

Enten du vil fortelle om merkevarens opprinnelse, lansere et nytt produkt, gi en opplæring eller vlogge om arbeidsplassen, er video den beste måten å øke engasjementet på uansett plattform.Lag engasjerende videoer for sosiale medier med Clipchamp.

Mer fra Clipchamp-bloggen

10 skolestartideer som er perfekte for sosiale medier

29. august 2024
Med et nytt skoleår rundt hjørnet er sosiale medier fulle av innlegg om hvordan du…

Fem KI-ledetekster for å generere videoskript raskt

30. mai 2024
God historiefortelling er kjernen i å lage en god video, og videoskript er byggeblokkene…

Hashtagger som øker antall videovisninger på influencerprofilen din

11. september 2021
Når du er influencer , er det viktig å få så mye trafikk til profilen din som mulig…

Begynn å lage videoer gratis med Clipchamp

It looks like your preferred language is English