Videoredigering

Sådan fjerner du lyd fra video

Opdateret 22. december 2022

Heads up! This content is relevant for Clipchamp for personal accounts. Try this link If you're looking for information about Clipchamp for work accounts.

Clipchamp er en gratis online video-editorPrøv gratis
Del dette indlæg
Hình ảnh người dùng bấm vào nút gỡ bỏ trong Clipchamp.

Er din videos lyd ikke helt i skabet? Det er ikke nødvendigt at tage din video om, hvis den har ringe lydkvalitet eller unødvendig lyd. Du kan nemt fjerne eller slå lyden fra i dine videoer for at erstatte den med royaltyfri musik, lydeffekter eller endda voiceovers.

Finpuds din videos lyd med professionelle redigeringsfunktioner, og del hurtigt direkte på YouTube, TikTok og Instagram uden at ryste på hånden.

Læs videre for at lære, hvordan du fjerner lyd fra video, slår lyden fra og fjerner lyd fra dele af din video med Clipchamp.

Sådan fjerner du lyd fra video

Trin 1. Importér dine videoer

Hvis du vil importere dine egne videoer, fotos og lyd, skal du klikke på knappen Importér medier på fanen Medier på værktøjslinjen for at gennemse filer på din computer, eller oprette forbindelse til dit OneDrive.

Hình ảnh người dùng nhập phương tiện.

Derefter skal du trække og slippe din video på tidslinjen.

Hình ảnh người dùng thêm phương tiện của họ vào dòng thời gian.

Trin 2. Fjern lyd fra din video

Klik på din video på tidslinjen, så den fremhæves med grøn, og klik derefter på fanen Lyd i egenskabspanelet til højre, klik derefter på knappen Fjern lyd.

Hình ảnh người dùng bấm vào tab âm thanh trên bảng thuộc tính, sau đó bấm vào gỡ bỏ âm thanh.

Din lydfil vil nu være fjernet fra din video og vil være placeret under din video på tidslinjen. Lydfilen downloades også automatisk til din computer.

Bemærk! Den eksisterende video på din tidslinje har nu ingen lyd.

An image of the video and audio separate on the timeline.

Du kan også fjerne lyden fra din video ved at højreklikke på forhåndsvisningen af videoen på tidslinjen og klikke på Lyd og derefter Fjern. Du kan også slå videoens lyd fra her.

Hình ảnh người dùng bấm chuột phải vào video dòng thời gian để gỡ bỏ âm thanh.

Trin 3. Slet eller erstat den fjernede lyd med musik fra mediebiblioteket

Hvis du vil slette den fjernede lyd fra din tidslinje, skal du klikke på lydfilen, så den markeres med grøn, og derefter klikke på papirkurvsikonet. Du kan også bruge DELETE-tasten på dit tastatur.

Hình ảnh người dùng đang xóa đoạn âm thanh vừa gỡ bỏ ra từ video.

Du kan også erstatte den fjernede lyd med et af vores lydsamlingsnumre. Klik på fanen Indholdsbibliotek på værktøjslinjen, og klik på rullepilen for lyd, og klik derefter på musik. Søg gennem de forskellige samlingskategorier ved hjælp af søgelinjen. Træk og slip dit musiknummer til tidslinjen for at komme i gang.

Hình ảnh người dùng thay thế âm thanh vừa gỡ bỏ từ video bằng nhạc stock.

Du kan få et mere detaljeret selvstudie om, hvordan du fjerner lyd fra video, ved at se vores YouTube-video.

Sådan slår du lyden fra for en video online

Hvis du ikke vil fjerne lyd fra en video, kan du stadig slå lyden fra. Klik blot på lydknappen i videoens forhåndsvisning på tidslinjen.Lydsymbolet skifter fra tændt til slukket, og lyden i din video er nu slået fra.

Hình ảnh người dùng bấm vào nút âm thanh trên dòng thời gian.

Du kan også skrue ned for lydstyrken for din video ved at klikke på fanen Lyd i egenskabspanelet til højre og trække skyderen for lyd mod venstre eller højre.

An image of a user editing the volume of a video to mute.

Se vores YouTube-selvstudie for at få mere at vide om at slå lyden fra for videoer.

Sådan opdeler du lyd fra en del af en video

Opdel lyden i dine videoer for at tilføje lydeffekter, fjerne uønsket lyd eller gøre plads til royaltyfri musik fra mediesamlinger. Hvis du vil klippe lyd fra video på et bestemt tidspunkt, skal du først adskille lyden. Højreklik på videoen på tidslinjen, klik derefter på lyd, og klik derefter på Fjern. Lydfilen vises under din video på tidslinjen og downloades automatisk til din computer.

Hình ảnh người dùng bấm chuột phải vào video, bấm vào âm thanh rồi gỡ bỏ âm thanh.

Klik på lydfilen på tidslinjen, så den fremhæves med grønt. Flyt markøren til et bestemt tidsstempel, hvor du gerne vil redigere din lyd, og klik derefter på knappen Del.

An image of a user clicking on the split button.

Din lyd vil nu være i to dele. Flyt markøren igen til slutningen af den tidsramme, hvor du gerne vil opdele. Klik derefter igen på knappen Opdel. Din lyd vil nu være opdelt i tre dele.

Hình ảnh người dùng di chuyển khung thời gian, sau đó, một lần nữa bấm chia tách.

Klik på det uønskede lydklip, og klik derefter på knappen Slet for at fjerne lyden. Det uønskede lydklip vil nu blive fjernet fra tidslinjen.

An image of a user deleting the split audio.

Professionelle lydredigeringsfunktioner

Trim lyd i video

Du kan nemt trimme længden af din lyd med de grønne håndtag. Klik på lydfilen på tidslinjen, så den fremhæves med grøn. Brug de grønne skydere til at trække bjælken mod venstre på din tidslinje for at gøre lyden kortere. Hvis du gør din lyd for kort, skal du bare trække skyderen tilbage mod højre for at justere din lyd igen.

Hình ảnh người dùng đang cắt chỉnh âm thanh trên dòng thời gian.

Øg lydstyrken for din videos lyd

Klik på din MP3-fil på tidslinjen, og klik derefter på fanen Lyd på egenskabspanelet. Brug lydstyrkeboosteren til at øge lydstyrken for dit lydaktiv. Træk lydstyrkeskyderen mod højre for at øge den numeriske værdi og lydstyrken. Din videolyd vil nu være højere.

An image of a user adjusting the volume.

Ton lyd ind og ud

For at tone lyd ind og ud skal du klikke på fanen Fade på egenskabspanelet. For at føje en indtoning til din musik skal du trække indtoningsskyderen mod højre. Hvis du vil føje en udtoning til din lyd, skal du trække udtoningsskyderen mod højre. Den numeriske værdi vil også ændre sig samtidig med skyderen til ind- og udtoning af musik. Se vores YouTube-selvstudie for at få mere hjælp.

Hình ảnh người dùng đang tăng âm thanh to dần.

Gør din fjernede lyd hurtigere eller langsommere

Klik på hastighedsfanen på værktøjslinjen, og tilpas derefter din hastighed fra 0,1x til 16x hastighed. Træk hastighedsskyderen mod venstre for at sænke hastigheden, eller træk den mod højre for at øge lydhastigheden. Du kan også indtaste en specifik numerisk værdi. Se vores YouTube-selvstudie for at få mere hjælp.

An image of a user editing the speed using the speed controller.

Idéer til fjernelse af lyd fra video

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fortryde, hvis jeg ved et uheld sletter lyden i min video?

Ja. Du kan bruge fortryd- og gentag-knapperne på tidslinjen til at fortryde og gendanne enhver handling, du har foretaget i redigeringsprogrammet. Du kan også genindsætte din video på tidslinjen for at gendanne den til det tidligere format.

Kan jeg redigere den lyd, der er fjernet fra videoen?

Ja. Du kan redigere lydstyrken og -hastigheden og tilføje fades. Du kan også beskære, dele og slette din lydfil på tidslinjen.

Kan jeg nøjes med at eksportere min lyd?

Nej. Clipchamp eksporterer alle videoer i MP4-format, hvilket betyder, at du ikke kan nøjes med at eksportere MP3-filer. Du kan dog fjerne lyden fra din video for automatisk at downloade MP3-filen til din enhed.

Hvis du leder efter flere måder at redigere lyd på, kan du tjekke denne liste over nemme hacks til lydredigering eller erstatte eksisterende lyd med vores online stemmeoptager.

Begynd at redigere i dag med Clipchamp, eller download Clipchamp-appen til Windows gratis.

Mere fra Clipchamp-bloggen

Nyhed! Royaltyfri musik i Clipchamp

29. februar 2024
Uanset om du opretter en sjov montagevideo , et filmisk mesterværk eller en vlog…

Nyhed! Stilhedsfjerner i Clipchamp

27. februar 2024
Sig farvel til lange pauser og akavet stilhed i dine videoer eller voiceovers uden…

Sådan gør du lyd hurtigere eller langsommere

25. januar 2024
Ønsker du at sætte hastigheden ned for baggrundsmusik eller øge hastigheden for en…

Begynd at lave videoer gratis med Clipchamp

It looks like your preferred language is English