Videoredigering

Sådan overlejrer du tekst på video og GIF'er

Opdateret 8. november 2023

Heads up! This content is relevant for Clipchamp for personal accounts. Try this link If you're looking for information about Clipchamp for work accounts.

Clipchamp er en gratis online video-editorPrøv gratis
Del dette indlæg

Uanset om du redigerer vlogs til YouTube eller deler brandede kampagnevideoer på sociale medier, kan du nemt kommunikere din videos budskab med professionelle tekstoverlejringer.

I alt fra tekstmuligheder som undertekster, citater, meme-tekst og stjernebedømmelser kan tilføjelse af tekst til video forbedre dens effekt, øge engagementet og gøre din video lettere at se uden lyd. Du kan tilpasse dine tekstoverlejringer med unikke brandfarver, skrifttyper, positioner og størrelser med blot nogle få klik.

Læs videre for at finde ud af, hvordan du føjer tekst til video eller memes og udforsker teksteffekter i Clipchamp.

Sådan overlejrer du tekst på en video

Trin 1. Importér videoer, eller vælg indhold fra samlinger

Hvis du vil importere dine egne videoer, fotos og GIF-filer, skal du klikke på knappen Importér medier på fanen Medier på værktøjslinjen for at gennemse filer på din computer, eller oprette forbindelse til dit OneDrive.

Hình ảnh người dùng nhập phương tiện.

Du kan også bruge gratis mediesamlinger såsom videoklip, billeder videobaggrunde og GIF-filer. Klik på fanen Indholdsbibliotek på værktøjslinjen, og klik på rullepilen for visuelle elementer og derefter på videoer, fotos eller baggrunde. Søg gennem de forskellige samlingskategorier ved hjælp af søgelinjen.

Hình ảnh người dùng thêm video chuyên nghiệp.

Træk og slip dit medie hen på tidslinjen for at begynde at redigere.

An image of a user adding media to the timeline.

Trin 2. Føj tekstoverlejring til en video

Hvis du vil føje tekst til en video, skal du klikke på fanen Tekst på værktøjslinjen. Her finder du alle tilgængelige tekstformater, som du kan overlejre på din video. Rul gennem titelindstillingerne, og hold musen over en titel for at få vist tekstanimationen. Nogle populære animerede tekstindstillinger er almindelig tekst, undertekster, skrivemaskine og hoppende tekst.

Klik på knappen Føj til tidslinje for at bruge titlen. Du kan også tilføje en titel ved at trække og slippe den på tidslinjen.

An image of a user adding a title to the timeline.

Hvis du beslutter dig for, at teksten ikke passer til din video, skal du bare trække og slippe en anden typografi ind på tidslinjen for at erstatte den. Du kan gøre dette så mange gange, som du har brug for.

Trin 3. Tilpas din tekstoverlejring

For at tilpasse tekstoverlejringen skal du klikke på teksten på tidslinjen, så den fremhæves grønt, og derefter klikke på fanen Tekst på egenskabspanelet. Her kan du redigere, hvad der står i din tekst, skrifttypen, størrelsen, farven, baggrundsfarven, positionen og typografien. Redigeringsindstillingerne varierer afhængigt af den titel, du vælger.

An image of a user clicking on the text tab on the property panel.

Du kan få mere hjælp ved at se hvordan du føjer tekstanimering til en video.

Trin 4. Rediger længden af din tekstoverlejring

Forlæng tekstens længde ved at trække i teksthåndtagene til venstre og højre for tidslinjen. Træk til venstre for at forkorte længden, og træk til højre for at gøre længden længere.

An image of a user editing the length of the text.

Trin 5. Se en forhåndsvisning af din video, og gem den

Før du gemmer din nye video, skal du sørge for at forhåndsvise med fuldskærmstilstand. Når du er klar til at gemme, skal du klikke på knappen Eksportér og vælge en videoopløsning. Vi anbefaler, at du gemmer alle videoer i en videoopløsning på 1080p for at få den bedste kvalitet.Betalende abonnenter kan gemme i en videoopløsning på 4K.

An image of a user saving a video.

Du kan få mere hjælp ved at se tilføjelse af titler og tekst til din video.

Sådan overlejrer du tekst på video-memes

Hvis du opretter en meme-video eller GIF, skal du bruge meme-tekst til at afspejle viral meme-videotekst. Klik på fanen Tekst på værktøjslinjen, og vælg derefter meme-tekst under kategorien specialtekst. Du kan redigere din meme-tekst på fanen Tekst på egenskabspanelet. Hvis du ikke vil lave et meme fra bunden, kan du i stedet bruge en gratis skabelon til video-memes.

Hình ảnh người dùng thêm tiêu đề meme vào một video meme.

Sådan gør du din overlejring gennemsigtig i Clipchamp

Hvis du vil føje en gennemsigtig tekstoverlejring til din video, skal du klikke på fanen Juster farver på egenskabspanelet for at åbne skyderen til gennemsigtighed og indstillingerne for blandingstilstand. Du kan redigere din titel, så den ser gennemsigtig ud, med skyderen til gennemsigtighed. Træk skyderen mod højre for at øge gennemsigtigheden. Du kan også bruge overlejringsfunktionen til blandingstilstand til at overlejre din tekst og video.

Hình ảnh người dùng sử dụng tính năng chế độ hòa trộn trong tab điều chỉnh màu.

De bedste tekstoverlejringer i Clipchamp

Rulleteksttitel

Overlejringen med rulletekst er perfekt til kort- og dokumentarfilm, slideshow-præsentationer, begivenhedsvideoer og hyldestvideoer. For at føje rulletekstoverlejringen til din video skal du bruge titlen Rulletekster på fanen Tekst på værktøjslinjen.

Một ảnh động (GIF) về lớp phủ văn bản cuộn có thông tin nguồn.

Overlejring med stjernebedømmelse

Overlejringen med bedømmelsestekst er en fantastisk tilføjelse til enhver video med kundeudtalelser, anmeldelsesvideo eller kampagnevideo. Del dine kundebedømmelser, og giv udtryk for, hvordan dit produkt eller din tjeneste rangerer med overlejringen til bedømmelsestekst. For at tilføje en stjernebedømmelse skal du bruge titlen Bedømmelse på fanen Tekst på værktøjslinjen. Rediger antallet af stjerner på fanen Tekst på egenskabspanelet.

Một hình ảnh động (GIF) về lớp phủ văn bản xếp loại.

Citattekst

Hvis du vil lave en unik og mindeværdig citatvideo, skal du bare føje overlejringen Citattitel til en baggrund fra videosamlingen. Fra inspirerende citater til uddannelsesmæssigt indhold: Skab professionelle citatvideoer ved hjælp af titlen. For at tilføje citatets tekst skal du bruge Citattitel på fanen Tekst på værktøjslinjen.

Một ảnh động (GIF) về lớp phủ văn bản trích dẫn.

Animation af udsalgstekst

Fremhæv din udsalgsbegivenhed på sociale medier med denne iøjnefaldende overlejring til udsalgstekst. Tilpas udsalgsteksten med dine rabatdetaljer eller navnet på udsalgsbegivenheden, og tilpas derefter med dine brandfarver og skrifttype. For at tilføje udsalgsteksten skal du bruge titlen "Udsalg udsalg udsalg" på fanen Tekst på værktøjslinjen.

Một ảnh động (GIF) về lớp phủ văn bản bán hàng.

Få mere at vide om videooverlejringsindstillinger, såsom selvstudium af billede-i-billede og rammer og kanter i disse begyndervenlige selvstudier.

Begynd at redigere din video i dag med Clipchamp gratis, eller download Clipchamp-appen til Windows.

Mere fra Clipchamp-bloggen

Sådan opretter du en bokeh-effekt i video

11. august 2023
Bokeh-effekten kan øjeblikkeligt tilføje en filmlignende følelse til dine videoklip…

Sådan opretter du en dobbelteksponeringseffekt i din video

27. juli 2023
Fremhæv dine kunstneriske idéer med dobbelteksponeringeffekten til videoer. Lav nemt…

Sådan føjer du rulletekster til din video

26. juli 2023
Uanset om du laver dokumentarvideoer og filmvideoer til YouTube eller korte film-…

Begynd at lave videoer gratis med Clipchamp

It looks like your preferred language is English